Klubová výstava a Svod mladých psů / Swiss Mountain Dog Club weekend

19.09.2015 21:30

Minulý víkend se v Jedovnicích u Brna konala Klubová výstava a Svod mladých psů. Z našich A-čkových odchovanců se výstavy zúčastnili All that Jazz ST a April Schatzi ST. Oba dva s výborným hodnocením a krásnými posudky. Naše Roxy se účastnila ve třídě čestné a i přes to, že po štěňatech není úplně ve výstavní kondici, od rakouského rozhodčího Hanse Bierwolfa obdržela známku výborná a následující posudek spolu se slovní pochvalou k tomu:

 

It's honour for me to judge this female today, 4 years old, harmonic and correct female in body and head, which moves well. 

 

Výsledky našich odchovanců:

All that Jazz Swiss Tricolor (Mezitřída)  - Výborná 2, res. CAC

April Schatzi Swiss Tricolor (Mezitřída)   -  Výborná 4

 

V neděli pak na výstavu navazoval Svod mladých psů, kde náš vrh A hrdě reprezentovali Art Deco, After Party, All that Jazz a April Schatzi Swiss Tricolor. Bohužel jsem se nemohla osobně účastnit, když se všichni čtyři předváděli (pomáhala jsem v kruhu velkých švýcarů), ale i tak z písemného hodnocení i zprostředkovaně vím, že se vrh líbil. Kromě exteriéru, byly také pochváleny povahy štěňat, což nás těší snad ještě víc.

 

Výstavy a svodu ze zúčastnili taky naše B-čkové Entlebuší štěňátka Boom Shaka Laka a Beefeater Sovereign ST, kteří jsou prozatím ještě v naší péči, než půjdou do nových domovů. 

Fotogalerie ZDE

 

Zleva: Aireen zpod Ondřejníka, All that Jazz ST, April Schatzi ST, Auksis Interpola

 

*****

Last weekend we participated in Swiss Mountain Dog Club show and also annual Club Presentation of young dogs. All our Swiss Tricolor family got really nice results - All that Jazz ST got 'Excellent 2, res. CAC', April Schatzi ST got 'Excellent 4' and our Roxy (Aireen zpod Ondrejnika) got in Honour Class 'Excellent 1' with following description from Austrian judge Hans Bierwolf:

 

It's honour for me to judge this female today, 4 years old, harmonic and correct female in body and head, which moves well. 

 

Next day annual Young Dog Club Presentation took place and we had even more of our A puppies present there. Art Deco, After Party, All that Jazz a April Schatzi Swiss Tricolor got really nice opinion from our Club Breeding Advisor. Not only their exterior but also their characters got highlighted for which we're very happy. 

 

Both Club events also visited our two B-litter puppies Boom Shaka Laka and Beefeater Sovereign ST which currently stay still with us before they go to their new homes. 

Photogallery HERE

 

 

www.seznam.cz, www.centrum.cz, www.najisto.cz, www.google.com,