Štěňátka ESP odešla do nových domovů / Our Entlebucher puppies have gone to their new homes

09.01.2018 15:13

Máme za sebou několik náročných ale krásných měsíců. V polovině září Roxy porodila 9 zdravých štěňátek a jelikož jich bylo tolik, tak nám daly od začátku zabrat. Už kojení tolika hladových prcků bylo docela náročné, přes dokrmování, přechod na pevnou stravu, ranou socializaci apod. Takže když jsme se první lednový víkend tohoto roku rozloučili s posledním pejskem (který kvůli cestování do Anglie a povinnému očkování na vzteklinu musel u nás zůstat o téměr 2 měsíce déle), bylo nám  i smutno :) 

Jsme moc rádi, že se nám podařilo odchovat takto početný vrh krásných a zdravých štěňat a zároveň jim najít milující rodiny, které jsou odhodlány se o naše prcky postarat se stejným zájmem a péčí, kterou si tohle málopočetné plemeno zaslouží. Za to jim moc děkujeme!

 

*****

We've just got over several challenging but also beautiful months. In the middle of September our Roxy gave birth to 9 healthy puppies and it was really a challenge to ensure they all get the special care they need. It already started with breastfeeding, feeding artifical milk through adjusting to meat and dry food till early socialization. When after all this in early January we had to say good-bye to our last puppy boy (which had to stay with us for almost 2 extra months due to rabies vaccination requirement in UK), I must admit we felt really sad. 

We are very happy that together with Roxy we managed all the care around so many puppies. We're also glad that all of them are healthy, with nice friendly temperament and that all wil live in loving families which are dedicated to give them all the extra care this breed for sure deserves. Thank you very much for that!!!

 

 

 

 

 

 

www.seznam.cz, www.centrum.cz, www.najisto.cz, www.google.com,