Entlebuším štěňátkům budou 2 týdny / Our Entlebucher puppies are almost 2 weeks old

17.06.2015 22:22

Našim štěňátkům budou o víkendu už 2 týdny a my jim tiše závidíme jejich bezstarostný život :) Jejich jedinou každodenní povinností je se  pořádně napít mámina mlíčka a pak se z toho zase pořádně vyspat :) O všechno ostatní se postará starostlivá Roxy nebo my. Všechna štěňátka už ted váží přes 1kg, mají otevřené očka a jejich pohyb po bedně je den ode dne rychlejší a jistější. Každým dnem se už pomalu začnou stavět na nožky a začne jim o něco akčnější část jejich života.

*****

This weekend our Entlebucher puppies will be already 2 weeks old and we are really 'jealous' about their easy and happy life :) All they need to worry about these days is to suck enough milk from their mummy and then to sleep well afterwards.  Everything else is taken care of by Roxy or ourselves. All our puppies weigh already over 1kg and their eyes are open. They also started to move faster and with higher confidence around their whelping box and within next couple of days they should already learn how to walk which will be beginning of their new life stage. 

 

Ze života štěňat / Puppies' life

Roxy kojí štěně v prádelním koši, zatímco se uklízí v porodní bedně. Původně tam teda měly být všechny štěňátka a bez Roxy, ale ona to vymyslela jinak :) / Roxy is nursing one of her puppies in laundry basket while their whelping box is being cleaned. Intention was to keep all the puppies in the basket for a while, but Roxy got different idea :)

 

 

 

www.seznam.cz, www.centrum.cz, www.najisto.cz, www.google.com,